Εταιρικές εκδηλώσεις

Business Meetings to crave for

Μια ξεκούραστη απόδραση από το γραφείο για μια ιδιαίτερη εταιρική εκδήλωση, brand event ή μια εβδομαδιαία συνάντηση εκτός γραφείου, για έμπνευση και συγκέντρωση στο στόχο.

Η κατασκευή από ξύλο και πέτρα προσφέρει ένα κομψό και ζεστό χώρο δεξίωσης για εταιρικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και business meetings στη φύση, με την αίσθηση της ιδιωτικής οικίας. Συνδυάστε business με απόλαυση για δημιουργική έμπνευση.

Το Polo Club προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ενα ξεχωριστό event

Προσφέρουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, για μια ημέρα ή μια νύχτα. Projectors, sound systems, live streaming συνδέσεις κι όλα όσα θα χρειστείτε για μια συνάντηση high tech. Συστήνουμε μια λίστα από εγγυημένους συνεργάτες catering, διακοσμητές, music DJs, φωτογράφους και βιντεολήπτες.

αποκλειστική πολιτική ``one event per day``

Το Polo Club αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την διοργάνωση των πιο παραγωγικών και δημιουργικών offsite meetings με χρήση ολόκληρης ημέρας από το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα. Διοργανώνοντας τη συνάντησή σας σε μια τοποθεσία εκτός του χώρου εργασίας ενθαρρύνετε σημαντικά τη δημιουργικότητα της ομάδας.

Υπηρεσίες Catering

Εξειδικευμένα χέρια των  Catering με τα οποία συνεργαζόμαστε, θα χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα και πιο γευστικά υλικά για την δημιουργία εξειδικευμένων menu σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οπτικοακουστικός εξοπλισμός

Δυνατότητα παροχής οπτικοακουστικών μέσων και οθόνες προβολής, με γρήγορο δίκτυο WIFI, είναι διαθέσιμα στο κτήμα για χρήση σε εταιρικές εκδηλώσεις και meetings.

Ανοιχτό barbeque

Μια χτιστή γωνιά μπάρμπεκιου προσφέρει αξέχαστες στιγμές γκριλ στην πόλη σε μια τέλεια εκδήλωση, ένας μαγνήτης παρεϊστικης διάθεσης από μόνο του.

Οργάνωση & προετοιμασία

Μια δίωρη πρόβα πριν την επίσημη εκδήλωση είναι δυνατή, κατόπιν αιτήματος.

Εξωτικό Κιόσκι

Ένα αυθεντικό κιόσκι που έχει έρθει απευθείας από το Μπαλή στέκεται εμπρός στο μεγάλο κήπο με το γρασίδι  για προσωπικές συναντήσεις και χαλαρές συζητήσεις.

Parking

Χώρος στάθμευσης εντός του κτήματος, μεταφορά των εργαζομένων κατόπιν αιτήματος.

Είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία εταιρικών εκδηλώσεων καταξιωμένων εταιριών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εταιρικές εκδηλώσεις με έμπνευση ιππικής φύσης

Ας σχεδιάσουμε βήμα βήμα την δική σας μοναδική εκδήλωση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Scroll to Top