Ο νέος χρόνος φέρνει έμπνευση Polo Club Inspirations

Η νέα χρονιά 2018 φέρνει νέες υπηρεσίες στο κτήμα Polo Club, με υψηλές προσδοκίες και όμορφα όνειρα.  Το Club House, το σπίτι του κτήματος που μοιάζει με σαλέ, αποκτά μια νέα ομάδα ειδικών στην επικοινωνία και την αισθητική, η οποία φιλοδοξεί να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες διακόσμησης σε συνδιασμό με μια ελαφριά πινελιά Wedding Planning, μια ευγενική παροχή, στα μελλόνυμφα ζευγάρια που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το γάμο ή τη βάπτιση στο χώρο του κτήματος.

Η έμπνευσή μας ανήκει στη φύση, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά σε ύφος ρουστικ, η διακόσμηση ταξιδεύει το νου σε μέρη παραμυθένια. Τα θέματα ποικίλουν, ενώ στόχος είναι να κάνοουμε τα όνειρα του ζευγαριού πραγματικότητα.  Το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει και από μια σειρά θέματα όπως ένα ύφος παραμυθένιου γάμου ή μιας αγγλικής εξοχής.  Το σίγουρο είναι οτι η ομάδα Polo Club Inspirations θα προσδώσει διαφορετικές ιδέες και ολοκληρωμένα πακέτα διακόσμησης: από τη νυφική ανθοδέσμη, τις ανθοστήλες, το τραπέζι ευχών έως και την διακόσμηση του χώρου σε κάθε καίριο σημείο του κτήματος.

Η υπηρεσία προσφέρεται μετά από προσωπική συνάντηση με τα ζευγάρια. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την Concierge.

Leave a comment