Polo we stand.

Ένα Club αφιερωμένο στο αγαπημένο σπορ των εκλεκτών των αλόγων

Η ιστορία του Polo Club

Στέκεται στους πρόποδες της επιβλητικής Πάρνηθας, το Polo Club είναι για την οικογένεια Γεωργίου μια σχέση ζωής με τον κόσμο της ιππασίας και του Πόλο στην Ελλάδα. Απλωμένο σε μια όμορφη έκταση με δέντρα και πράσινο γρασίδι, το κτήμα διαμορφώθηκε το 1995 για τις κοινωνικές συναντήσεις των παικτών του Πόλο με άλογα μετά τους αγώνες, το οίκημα ένας φόρος τιμής της έναρξης του αθλήματος  στην Ελλάδα.  Ήταν 5 παίκτες στην Ελλάδα το 1985 οι οποίοι οργάνωσαν μια σειρά από παιχνίδια Chukkas και εξέφρασαν στο ιππικό κοινό την αγάπη τους για το παιχνίδι σε κλειστό κοινωνικό κύκλο, προωθώντας το άθλημα στους λάτρεις του αλόγου. Για τους Έλληνες το Polo Game με άλογα αποδείχθηκε σκληρό και απαιτητικό σπορ με μια συναρπαστική αμφίεση.  Λευκά πόλο t-shirt, πράσινο γρασίδι, μπατόν στον αέρα, αγωνιστικά άλογα, ένας αγώνας αντοχής, κοινωνικές συναστροφές υψηλού τύπου περιγράφουν την εμπειρία του κύκλου των Αθηναίων που θέλησαν να επενδύσουν στο άθλημα του Πόλο στην Ελλάδα.

Έτσι περνούσαν τα απογεύματα της Κυριακής, παίζοντας πόλο με τα άλογα, μια εναλλακτική ιππική έκφραση και δεξιοτεχνία στους συνήθεις αγώνες Εμποδίων και Dressage.  The Polo Game ήταν η τέλεια ευκαιρία για τη συγκέντρωση των φίλων και της οικογενείας για φαγητό, κρασί και συζητήσεις, ενώ παρακολουθούσαν το συναρπαστικό αυτό άθλημα, άλογα αθλητές με δυνατούς άνδρες να παίζουν με τα μπατόν τους.  Το Polo Club House στέκεται εκεί ιστορικό μνημείο του Ελληνικού Polo Game.  Με την ρουστίκ προσωπικότητα και την αυθεντική αρχιτεκτονική πέτρας και ξύλου σαν ένα αρχοντικό chalet φέρνει στο νου εμπειρίες όμορφης εποχής και αισθητικής.  Το Polo Club House και το δάσος τριγύρω με άλογα και κήπους δημιουργεί την τέλεια παλέτα για το γάμο, τη βάπτιση, τις επετειακές εκδηλώσεις ή άλλα κοινωνικά πάρτυ.  Το Polo Club είναι ιδιαίτερα αγαπητό και σε εταιρικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις χορηγών, ένας χώρος εστίασης για business meetings.

 1985.

To Polo στην Ελλάδα. 

 Οι Έλληνες του εξωτερικού μοιράζονται το πάθος για τα άλογα και αποφασίζουν να φέρουν το άθλημα του Πόλο στην Ελλάδα το 1985.  Επενδύουν σε 40 άλογα και απαραίτητο εξοπλισμό, καπέλλα, μπατόν μπαλάκια. Αρχικά, παίζουν σε ένα κλειστό κύκλο φίλων σε ιδιωτικούς χώρους και μανέζ.   

1995.

Η Ελληνική ομάδα Polo συγκροτείται.

2 ομάδες από 12 παίκτες συμμετέχουν ενεργά στους αγώνες Polo με άλογα. Το άθλημα έχει έδρα το Ιππικό κέντρο Γουδί στην Αθήνα. Το Polo Club χτίζεται με πρόθεση να λειτουργήσει ως εντευκτήριο, ένα κοινωνικό σαλόνι για τους παίχτες μετά τα απαιτητικά chukka sessions.

2007.

To Polo Club γίνεται κτήμα. 

 Το 2007 το Polo Club ως κτήμα προωθεί την κοινωνική του δράση, ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενεί κομψούς γάμους, βαπτίσεις στην εξοχή και εταιρικές εκδηλώσεις. Το ιππικό περιβάλλον του θυμίζει τις ρίζες του, ένα αφιέρωμα στην εμπειρία του Polo Game με άλογα στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά Polo Club

Το Polo Club προσφέρει πολλές ανέσεις ως μέρος ενός μεγάλου ιππικού κτήματος.

Το Club House

Ένα countryhouse από ξύλο και πέτρα είναι το κέντρο αυτού του υπέροχου ιππικού κτήματος. Ανάμεσα σε πευκόδασος του Τατοίου, περιβάλλεται από στάβλους σε ύφος ράντσου, ιδανικό σκηνικό για πάρτυ και εκδηλώσεις.

Πράσινο γρασίδι

Το μάτι συναντά ένα όμορφο κήπο 3 στρεμμάτων με πράσινο γρασίδι ακριβώς έξω από το club house, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά και για δημιουργικές δραστηριότητες.

Εκκλησάκι Αγίου Σέργιου

Το κτήμα Polo Club έχει μια Ορθόδοξη Χριστιανική εκκλησία από ξύλο σε μια γωνιά στο πλάι του κήπου του Club House για μυστήρια γάμων και βαπτίσεις.

Μεσογειακός κήπος

Ένας πολύχρωμος κήπος απλώνεται σε περισσότερα από 3 στρέμματα γης με μεσογειακά φυτά όπως η λεβάντα, η ελιά και η ρίγανη.

Μπάρμπεκιου

Μια χτιστή γωνιά μπάρμπεκιου προσφέρει αξέχαστες στιγμές γκριλ στην πόλη σε μια τέλεια εκδήλωση, ένας μαγνήτης παρεϊστικης διάθεσης από μόνο του.

Νυφική σουίτα

Ένα ρομαντικό δωμάτιο για τη νύφη με κρεβάτι αντίκα και λευκά λινά σεντόνια με κομοδίνο για τις τελευταίες προετοιμασίες, κάνει τη νύφη να αισθάνεται πιο σίγουρη σαν στο σπίτι της.

Κιόσκι εξωτικό

Ένα αυθεντικό κιόσκι που έχει έρθει απευθείας από το Μπαλή στέκεται εμπρός στο μεγάλο κήπο με το γρασίδι δίπλα στο Club House για προσωπικές συναντήσεις και χαλαρές συζητήσεις με φίλους.

Πέτρινο τζάκι

Ένα χτιστό πέτρινο τζάκι κοσμεί τον κεντρικό χώρο δεξιώσεων στο Club House, δημιουργεί μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα χειμώνα καλοκαίρι στις εκδηλώσεις με συγγενείς και φίλους.

Οπτικοακουστικός εξοπλισμός

Δυνατότητα παροχής οπτικοακουστικών μέσων και οθόνες προβολής, με γρήγορο δίκτυο WIFI, είναι διαθέσιμα στο κτήμα για χρήση σε εταιρικές εκδηλώσεις και meetings.

 1985.

Bringing the game to Greece. 

 Greeks living abroad and sharing a passion for horses decide to bring the Polo sport to Greece in 1985.  They invest in 40 horses and the fancy equipment, hats and bat.  At the very start, they play amongst a closed social circle of friend within exclusive estates.. 

1995.

Greek Polo team is introduced.

2 teams of 12 players are actively participating at the Polo Game,  presented after Show jumping competitions in Athens. The sport is based in Goudi Athletic Centre.  The Polo Club is built intended to house a social club for its players ,  after their rough chukka sessions.

2007.

The Polo Club becomes social.

In 2007 the Polo Club Estate enhances its social role and opens its doors to host elegant weddings, baptisms and corporate functions, with a social ambience. Its equestrian surroundings are reminiscent of its origin, a true tribute to experience of the Polo Game with horses in Greece.

Το Polo Club σε εικόνες

Μια περιήγηση στην ιστορία & τους χώρους του κτήματος

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1

2

3

4

5

6

7

0