Βάπτιση & παιδικό party

Τα παιδιά αγαπούν πολύ το παιχνίδι στο γκαζόν και τις βόλτες με τα πόνυ

Διάκοσμος γεμάτος φαντασία στο κήπο με το πράσινο γρασίδι, μαλακό έδαφος, φιλικό στα παιδιά. Στην άκρη του κήπου φαντάζει μια μικρή ξύλινη εκκλησία, πιο πέρα το ιπποδρόμιο με άμμο και τα ελεύθερα πόνυ, υπό την επίβλεψη ειδικών παιδαγωγών για δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι. Στο κτήμα Polo Club θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί για να αισθανθεί οτι βρίσκεται σε παράδεισο.

Kids Fun

Απέραντο πράσινο χαλί, το γρασίδι είναι ένας προστατευμένος χώρος, το τέλειο γήπεδο για ατελείωτο παιχνίδι στην εξοχή. Η πέτρινη περίφραξη του κτήματος δεν αφήνει κενά ανησυχίας στους γονείς. Ειδικοί διακοσμητές θα στολίσουν με όμορφη αισθητική το χώρο και θα επιμεληθούν όλες τις λεπτομέρειες.

UNCENSORED KIDS FUN

Κλόουν και δημιουργικοί παιδαγωγοί επισκέπτονται το κτήμα για να κάνουν την ημέρα των παιδιών σας πραγματικά αξέχαστη. Στο Polo Club τα παιδιά ζουν τη δική τους μοναδική εμπειρία.

Η εκκλησία του Αγίου Σέργιου

Στο κτήμα υπάρχει Ορθόδοξη Χριστιανική εκκλησία από ξύλο, στο πλάι του κήπου για την τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης.

Μεσογειακός κήπος

Ένας όμορφος κήπος με πράσινο γρασίδι και μεσογειακά φυτά, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά και για δημιουργικές δραστηριότητες.

Οι στάβλοι

Οι ιππικές εγκαταστάσεις στον περίγυρο του κτήματος, δίνουν τη δυνατότητα για βόλτα με τα πόνυ για τα παιδιά, υπό την επίβλεψη ειδικών παιδαγωγών.

Kids Dining

Τα έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια των Catering με τα οποία συνεργαζόμαστε, θα χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα και πιο γευστικά υλικά για να δημιουργήσουν εξαιρετικά παιδικά και όχι μόνο μενού.

Το ιδανικό σκηνικό για την βάπτιση ή το party των παιδιών.

Ας σχεδιάσουμε βήμα βήμα την δική σας μοναδική εκδήλωση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Scroll to Top