Ένα καλοκαιρινό gourmet πάρτυ πολλών αστέρων

Το καλοκαίρι πέρασε αλλά θα μας μείνει αξέχαστη η εταιρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιου 2017 στο κτήμα. Σε μια ξεχωριστή, λαμπερή ατμόσφαιρα, με χαλαρό σκηνικό στημένο στο κήπο, χαμηλά τραπέζια και μαξιλάρες, ιδιωτικές γωνιές σε κρυφά σημεία του κήπου πραγματοποιήθηκε το επίσημο After Awards Cocktail party για τον εορτασμό του Πανελλαδικού θεσμού βραβείων ποιότητας και γεύσης των Estiatoria.gr Premium Awards 2017 υπό την επίβλεψη του ιδρυτή του Estiatoria.gr, κυρίου Φίλιππου Κούτρα . Ο Φίλιππος Κούτρας ήταν η ψυχή της εκδήλωσης, υποδέχθηκε τον κόσμο με ιδιαίτερη συγκίνηση και τους χάρισε μια υπέροχη γκουρμέ βραδιά πολλών αστέρων, αλλά και Open Bar στο Κτήμα Polo Club, που θα θυμούνται για πολύ καιρό. Στο κτήμα παραβρέθηκαν διάσημοι chef και επώνυμοι επιχειρηματίες, ο οποίοι συζήτησαν για τις τάσεις της αγοράς εστίασης όσο και για τα μελλοντικά τους σχέδια.  Με αφορμή τον εορτασμό των After Awards πραγματοποιήθηκε στο χώρο τιμητική βράβευση με το βραβείο ποιότητας και γεύσης “Estiatoria.gr Premium Awards 2017” στους Chef: Ηλίας Μαμαλάκης, Μυρσίνη Λαμπράκη και Zean Louis Capsalas.  Την επιμέλεια του γκουρμέ μπουφέ είχε η εταιρία Catering Food and Style. Την μουσική υπόκρουση και τον φωτισμό επιμελήθηκε  η ομάδα Maestro, ενώ χορηγοί της εταιρικής εκδήλωσης ήταν τα νερά S.Pellegrino, SanPellegrino Sparkling Fruit Beverages, Acqua Panna όπως επίσης και του φυσικού ανθρακούχου μεταλλικού νερού Perrier. Η παρουσία του Κτήματος Καρανικολός χορήγησε τα βραβευμένα κρασιά του στην εκδήλωση, όπως και ο όμιλος Πανέττα πρόσφερε την Real Sangria. Xορηγός δώρων ήταν οι τσάντες Scarpello.  Ήταν μια γκουρμέ βραδιά σε ένα εξοχικό χώρο ιδανικό για χωρό επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές συναναστροφές υψηλού επιπέδου, με τη μοναδική αισθητική και ακρίβεια εκτέλεσης του κτήματος Polo Club.

Leave a comment